Izvor: HappyBSC
21.10.2022 u 09:51
0

U Harkovu i Zaporožju odjeknulo nekoliko snažnih eksplozija, sa svih strana stižu zastrašujuća upozorenja!

Vlasti Harkovske oblasti i dela Zaporoške oblasti pod kontrolom Kijeva prijavile su štrajkove.

Četvoro poginulo u ukrajinskom granatiranju Hersona, svi se pitaju ima li dece među povređenima!

Kako je na svom Telegram kanalu izjavio šef harkovske oblasne administracije Oleg Sinegubov, „nanosi se udar na regionalni centar“.

„U Harkovu se dogodila serija eksplozija. Budite izuzetno oprezni“, napisao je gradonačelnik Igor Terehov na svom Telegram kanalu.

On je takođe izvestio o „dolascima“ u jedno od gradskih preduzeća – granata je pogodila upravno-proizvodnu zgradu, ima štete, u kabinetu gradonačelnika se još ne zna o žrtvama.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Šef regionalne administracije Zaporožja Oleksandar Staruh je zauzvrat potvrdio medijske izveštaje o raketnom napadu na grad Zaporožje.

Oružane snage Rusije su 10. oktobra počele da napadaju infrastrukturu Ukrajine. To se dogodilo dva dana nakon terorističkog napada na Krimski most, iza kojeg se, prema navodima ruskih vlasti, nalaze ukrajinske specijalne službe.

Kako je rekao predsednik Vladimir Putin, eksplozija na mostu stavila je Kijev u rang sa najodvratnijim terorističkim grupama i „naprosto je nemoguće ostaviti takve zločine bez odgovora“.

Udari su usmereni na energetsku, vojnu komandu i komunikacione objekte širom zemlje, od Harkova i Kijeva do Lavova i Ivano-Frankivska, izazivajući velike nestanke struje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter