Izvor: NOVOSTI
02.11.2023 u 16:06
0

HAOS U ALBANIJI! Opozicija prevrtala stolice i aktivirala dimnu napravu u parlamentu

Današnje zasedanje parlamenta Albanije počelo je haosom u režiji demokratskih poslanika koji su se sukobili s pripadnicima garde koji su opkolili prostorije skupštine.

Na video-snimcima koje je na Fejsbuku objavio bivši albanski premijer i lider Demokratske partije Albanije Salji Beriša vidi se da su demokrate nagomilale prevrnute stolice ispred govornice, a poslanik Ervin Salanji je potom aktivirao dimnu napravu.

UKRAJINSKI DANAK U KRVI: NAJMASOVNIJA I NAJSUROVIJA MOBILIZACIJA DO SADA – LOVE LJUDE PO ULICAMA, RUSI PRED VRATIMA!

Beriša je ranije upozorio na nemogućnost normalnog zasedanja parlamenta, preneo je „Juronjuz Albanija”.

Ovo je kao parlament diktatorskih zemalja. Okružen je sa svih strana raznim silama koje dokazuju da se (albanski premijer) Edi Rama plaši nepobedive opozicije, opozicije koja štiti Ustav, a samim tim i interese svakog građanina Albanije – rekao je lider najveće opozicione partije u Albaniji.

Beriša je najavio štrajk, te poručio poslanicima Socijalističke partije da napuste parlament, prenose mediji.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter