Izvor: Novosti
29.11.2021 u 16:57
0

HOROR U TURSKOJ, OLUJA NOSILA SVE PRED SOBOM: Na ženu i dete u Istanbulu pali crepovi (VIDEO)

Najmanje  jedna osoba je poginula, a osmoro je povređeno, u snažnoj oluji koja je danas zahvatila Istanbul i još neke gradove u Turskoj.

Oluja je izazvala haos u najvećem turskom gradu od 15 miliona stanovnika, javio je AP.

U istanbulskom naselju Esenjurt nastradala je žena, gde su jaki udari vetra odneli crepove sa krovova, koji su pali na nju i njeno dete.

Ona je poginula, a dete je povređeno.

Vetar je u gradu obarao drveća, toranj sa satom i prevrnuo najmanje tri kamiona, objavila je lokalna televizija NTV.

Bosfor je zatvoren za plovni saobraćaj, a trajekti su otkazani.

Najmanje šest aviona „Turkiš erlajnsa“ preusmereni su u Ankaru i Izmir, umesto sletanja u Istanbul, saopštio je portparol aviokompanije.

Otkazani su i trajekti između obalskih letovališta Bodrum i Datča.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter