Izvor: B92.net
27.08.2023 u 13:04
9

Incident na samitu BRIKS-a: Trčao za Si Đinpingom, a onda je obezbeđenje reagovalo

Obezbeđenje na samitu BRIKS greškom je sprečilo pomoćnika kineskog predsednika Si Đinpinga da uđe u salu za sastanke.

Incident se dogodio pred izlaganje kineskog predsednika.

Događaj su zabeležile kamere koje u direktnom prenosu emituju dešavanja sa samita. Na snimku se može videti kako Si Đinping ulazi u salu, a za njim trči muškarac.

Obezbeđenje ga zaustavlja na ulazu u salu, odvlači od vrata i zatvara ih.

Kako navode na društvenim mrežama, u pitanju je pomoćnik kineskog predsednika koji nije na vreme krenuo za Si Đinpingom. Zvaničnih kometara za sada nema.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

9 thoughts on “Incident na samitu BRIKS-a: Trčao za Si Đinpingom, a onda je obezbeđenje reagovalo”

  1. I sta ima tu,kakav je to incident,jeli to nesto toliko bitno da bi se pisalo u stampu zaboga miloga. Samo gledate da nadjete nekuglupos i sitnicu da biste kritikovali sta je suprotno od onu diktaturu koju sprovodi Nato i EU na celo sa Amerikom. Ne pisete kako 50 zemnje ratuju protiv jednu saljucu naoruzanje i gomilu lazi,propagandu i neistinu,na koi nacin se osudjuju predsednici nekih zemalja i kad se nepostuje medjunarodni dogovori,a vidi zasta se hvataju novinari. A deca koja se prodaju i koi zavrsavaju u prodaju organa i tajne laboratorije koje proizvode razne virure koje prete covecanstvu,o Koronu koja je laboratoriski virus i nasilno vakcinusu gradjane kao misevi ucenivaci ih sa raznoraznim ucenamo to je demokratija i transgenerstvo koje se silom namece citavim zemalja to je normalno,ali neki pomocnik Sija zaustavili e to je vest velika SRAMOTA.

    67
    2
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter