Izvor: TANJUG
22.10.2022 u 11:22
0

Iran osudio poziv grupe E3 za istragu o dronovima u Ukrajini: „OPTUŽBE SU LAŽNE I BEZOSNOVANE“

Iran je danas osudio poziv Francuske, Nemačke i Velike Britanije u Ujedinjenim nacijama da se sprovede istraga o optužbama da je Rusija koristila dronove poreklom iz Irana u napadima na Ukrajinu, objavila je iranska novinska agencija IRNA, citirajući portparola spoljnih poslova Nasera Kananija.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Kanani je rekao da je „jučerašnji poziv takozvane E-3 grupe zemalja lažan i bezosnovan“ i da ga Iran odbacuje i osuđuje, preneo je Rojters.

U pismu koje su potpisali izaslanici Francuske, Nemačke i Velike Britanije u UN, grupa E3 podržala je poziv Ukrajine na takvu istragu, tvrdeći da je upotrebom dronova prekršena Rezolucija 2231 Saveta bezbednosti UN, kojom se podržava nuklearni sporazum sa Iranom iz 2015. godine.

Ukrajina tvrdi da je Rusija koristila iranske dronove „šahid-136“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter