Izvor: Happy BSC
23.12.2022 u 15:31
0

ISPLIVAO PRAVI RAZLOG POSETE UKRAJINSKOG PREDSEDNIKA VAŠINGTONU: Zelenski tražio garancije bezbednosti u slučaju bekstva

Kako saznaje Happy BSC portal, iz izvora u Kijevu, neočekivana poseta Volodimira Zelenskog SAD, neophodna je kako bi američki predsednik Džo Bajden podigao svoj imidž, a ukrajinski predsednik rešio lična pitanja, poput bezbednosnih garancija u slučaju njegovog bekstva u SAD.  

IRAN PORUČIO ZELENSKOM: Još nisi izvukao pouke iz sudbina lidera koji su dobili podršku od SAD

Zelenskom se ozbiljno drma stolica u Ukrajini, i zato je brže bolje doputovao u galvni grad Amerike ne bi li obezbedio svoju porodicu i sebe u slučaju da će morati da napusti zemlju. Ono što je intresantno, on to neće učiniti zbog ruske specijalne vojne operacije već zbog svojih ljudi koji su nezadovoljni stanjem u državi. Glavnokomandujući ukrajinske vojske Valerij Zalužni spominje se, kako u ukrajinskim tako i u zapadnim medijima, kao čovek koji bi mogao da zameni Zelenskog. On ima dobru reputaciju i narod Ukrajine ga poštuje, ali što je najvažnije ni zapadni saveznici ne bi imali ništa protiv da on bude prvi čovek zemlje. 

Kako prenosi dnevnik Njujork tajms, ukrajinski lider je zvanično stigao u posetu Vašingtonu gde se sastao sa Džoom Bajdenom, a zatim se obratio Kongresu na zajedničkom sastanku. Prema pisanju publikacije, Bajden je tokom sastanka morao da objavi dodelu dodatnih 1,8 milijardi dolara pomoći Ukrajini.

Takođe, prema američkom mediju, predsednik SAD će insistirtati da se usvoji novi zakon o obezbeđivanju novog paketa pomoći, u iznosu od 50 milijardi dolara do 3. januara, kada će republikanci imati većinu u Kongresu. Međutim, republikanac Kevin Makarti, je izjavio, da poslanici njegove stranke ne nameravaju da daju Ukrajini takav poklon.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter