Izvor: Happy BSC
23.12.2022 u 15:51
0

NEMAČKE VLASTI PONOVO ZAGOVARAJU ZABRANU STRANKE AFD:Berlin u strahu od sve veće popularnosti krajnje desnice

Racija na pokret Rajhsbirger u kojoj je učestvovalo 3.000 policajaca sada se seli na političko tlo, a nemački levičari koriste hapšenja kao izgovor za zabranu opozicione stranke Alternativa za jemačku (AfD), paradoksalno tvrdeći da je ona pretnja demokratiji.

DA LI SE NEMAČKA VOJSKA ŽESTOKO BRUKA? Najmodernija borbena vozila pešadije „Puma“ na vežbi se pokazala kao potpuno nepouzdana!

Ministar unutrašnjih poslova u nemačkoj pokrajini Turingen Georg Majer (SPD) podneo je krivičnu prijavu, rekavši da je racija protiv takozvane grupe “građana Rajha” sada temelj za zabranu AfD. Stranka, koja se zalaže za snažna ograničenja imigracije, postala je sve popularnija tokom prošle godine jer je u Nemačku pristiglo 1,2 miliona migranata. Ankete pokazuju da većina Nemaca nije zadovoljna što u zemlju stiže previše migranata. U isto vreme, AfD je jedina velika stranka koja se zalaže za ukidanje sankcija Rusiji, tvrdeći da sankcije više štete Nemcima nego Rusiji.

Maier kaže da je AfD “jasno protuustavan i jedva prikriva svoju želju da eliminira temeljni slobodni demokratski poredak.” Majer je rekao da stranka “jasno ispunjava neke kriterijume koji bi bili osnova za zabranu stranke”. Oni političari koji zagovaraju AfD ističu da je Savezni ustavni sud u prošlosti tvrdio da krajnje desni NPD nije nikad zabranjen jer nije imao moć da sprovede svoj cilj. Međutim, s rastom popularnosti AfD, sud u Karlsrueu bi na stvar mogao gledati drugačije.

Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter