Izvor: Happy BSC
23.12.2022 u 16:17
0

POD ISTRAGOM 60 POSLANIKA EU:Evropski parlament tone u korupcijsku močvaru

Od ukupno 705 poslanika koliko ima mesta u evropskom parlamentu, njih 60 je osumnjičeno za korupciju u skandalu s podmićivanjem koji uključuje i potpredsednicu Evu Kaili. Kada bi se ta cifra prevela u procente značilo bi da je osam odsto zastupnika pod istragom. 

SVI SE PITAJU KO JE ČOVEK KOJI JE UNIŠTIO KARIJERU NAJLEPŠE EVROPSKE POLITIČARKE? Evropska unija strepi nakon neviđenog skandala!

Skandal oko očigledne korumpirane socijaldemokratske potpredsednice EU Eve Kaili nastavlja da se širiti. Državno tužilaštvo izvršilo je daljnje pretrage kancelarija. Kao i sama Eva Kaili, poslanici koji su sada bili meta navodno su dali izrazito pozitivne izjave o Kataru. Postoji sumnja da je zalivska država kupila političku dobru volju. Kako je objavljeno, potpredsednica EU parlamenta Eva Kaili trenutno je u pritvoru. Njen otac je uhvaćen kako pokušava da iznese plastične vreće pune novca iz stana potpredsednice parlamenta. Ukupno su belgijski istražitelji obezbedili više od 1,5 miliona evra u gotovini. Trag vodi i do italijanskih EU političara i sindikalista. Njoj preti kazna do 15 godina zatvora ako bude osuđena.

Kailin advokat u međuvremenu je negirao da novac pronađen u kući njegove klijentkinje u Briselu pripada njoj. Mikalis Dimitrakopulos rekao je da njegova klijentkinja nikada u životu nije uzela mito i požalio se “na stav njenih kolega iz Evropskog parlamenta”. U slučaju je osumnjičen i Kailin partner, Italijan Frančesko Đorđi, koji je radio kao asistent u kancelariji jedne  italijanske poslanice u EU parlamentu.  

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter