Izvor: sputniknews.com
26.05.2022 u 09:46
0

IZ MOSKVE STIŽE SNAŽNA PORUKA: Na Zapadu raste kritična masa koja je svesna da se Rusija ne može ignorisati, a ni „poništiti“! Toga je svestan i Kisindžer!

Zamenik predsednika Saveta federacije Rusije Konstantin Kosačov izjavio je da na Zapadu raste kritična masa koja je svesna nove stvarnosti da se Rusija ne može ignorisati, a kamoli „poništiti“. To zna i Henri Kisinindžer, iskusni političar čije mišljenje se uvažava i u Vašingtonu i u Briselu.

„S moje tačke gledišta, u zapadnom javnom mnjenju, i kao rezultat toga, u političkim elitama, zaista raste kritična masa koja je svesna nove stvarnosti. Prekretnica je još daleko, naravno, radi se samo o tendenciji u nastajanju. Ali, čak i takva, iako ne najhrabrija, postavka pitanja da se Rusija ne može ignorisati, a kamoli ‘poništiti’, samo što nije izazvala paniku u Kijevu“, napisao je on na svom Telegram kanalu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

RASTE BROJ UKRAJINSKIH ZAROBLJENIKA: Oko 8.000 ratnih zatočenika u LNR i DNR

Po njegovom mišljenju, na Zapadu se pojavljuju simptomatične izjave, kao što je, na primer, izjava bivšeg američkog državnog sekretara Henrija Kisindžera na Svetskom ekonomskom forumu u Davosu o neophodnosti postizanja kompromisa Kijeva i Moskve, uključujući i teritorijalno pitanje.

Senator je, takođe, skrenuo pažnju na ocenu austrijskog predsednika Aleksandra van der Belena koji smatra da je izjave ruskog predsednika Vladimira Putina trebalo ranije pažljivije proučiti.

„Svet koji je koncentrisan oko NATO-a iscrpeo je svoje mogućnosti, jer nije sposoban ni za šta drugo osim sopstvene ekspanzije. On van svojih granica, s vremena na vreme, provocira nove ratove i sukobe. Siguran sam da to više nego odlično razume i veoma iskusni Henri Kisindžer. A, njegovo iskustvo će neizbežno morati da poslušaju i uslovni Davos i realni Vašington i Brisel, kao i, u ovom momentu, besmisleni Kijev. Rusija se ne može poništiti“, istakao je senator.

Ranije je Kisindžer u Davosu još ocenio da su neutralni status Ukrajine i njena izgradnja kao mosta između Rusije i Evrope – glavni cilj u trenutnoj krizi oko te zemlje.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter