Izvor: Kurir.rs
11.11.2023 u 13:00
0

IZRAEL LIKVIDIRAO JOŠ JEDNOG LIDERA HAMASA: Evo na koji način je izgubio život

Izraelska vojska je saopštila da je likvidirala komandanta Hamasa Ahmeda Sijama koji je, kako se navodi, „držao kao živi štit oko 1.000 stanovnika Gaze u bolnici Rantisi“.

„KADA IZAĐU IZ OKLOPNIH VOZILA, ČEKA IH PAKAO“ Saveznici Hamasa najavljuju NAJKRVAVIJE BORBE, kosti se odvajaju od mesa

U saopštenju se navodi da su, nakon obaveštajnih podataka koje su prikupili Šin Bet i Uprava za vojnu obaveštajnu službu, izraelske trupe usmerile borbeni avion da napadne lokaciju na kojoj je bio Sijam, komandant Hamasove jedinice Naser-Radvan, prenosi Tajms of Izrael.

Vojska je navela da je Sijam ubijen dok se skrivao u školi al-Burak u gradu Gazi, zajedno sa drugim operativcima Hamasa pod njegovom komandom.

Pre dva dana izraelska vojska je iznela tvrdnju da Sijam sprečava oko 1.000 Palestinaca da se evakuišu iz bolnice Rantisi, u severnoj Gazi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter