Izvor: BSC HAPPY
10.12.2023 u 13:15
0

OVO NEMA NI U SATANISTIČKIM SCENAMA: Izraelska artiljerija krenula u manijakalni napad

Izraelske odbrambene snage saopštile su da, prvi put od početka kopnene ofanzive na Gazu, artiljerijske jedinice dejstvuju unutar te palestinske teritorije.

ISLAMSKI DŽIHADISTI SE UKLJUČILI U RAT: Brutalni sukobi na jugu Gaze ne jenjavaju

Otkako je rat Izraela i Hamasa počeo 7. oktobra artiljerija je iz pograničnog područja ispalile više od 10.000 granata na ciljeve u Gazi.

Kako su navele IDF, artiljerijska vatra je korišćena da pomogne kopnenim snagama da manevrišu u Gazi od 27. oktobra kada je počela kopnena ofanziva.

U proteklih nekoliko dana 282. artiljerijski puk 411. bataljona je prešao granicu sa hovicerima M-109 da pomogne 188. oklopnoj brigadi u ofanzivi u kvartu Šeđaija u Gaza Sitiju, preneli su izraelski mediji.

Vojnici su grantirali više od 20 zgrada u tom kvartu, uključujući skladišta oružja, stanove u kojima su podmetnute bombe i drugu infrastrukturu Hamasa, a uz to su bakljama i dimnim granatama pomagali kopnenim snagama.

U međuvremenu su se oglasile sirene za raketnu uzbunu u pograničnim naseljima na jugu Izraela blizu Pojasa Gaze posle zatišja od oko dvadeset sati.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter