Izvor: BSC happy
14.12.2023 u 07:17
0

JAČI OD SVIH: Evo zašto se Putin razlikuje od ostalih lidera (VIDEO)

Stalno se vodi polemika o ruskom predsedniku Vladimiru Putinu, o tome kakav je vladar, šta i kako radi... Internetom se masovno šeruje snimak koji ukratko pokazuje osnovnu razliku između njega i nekih drugih predsednika.

Nekoliko bivših i sadašnjih lidera su u bili istoj situaciji – našli su se napolju dok pada kiša i evo kako se svaki od njih poneo. Dok se bivši premijer Velike Britanije Boris Džonson borio sa izlomljenim kišobranom, bivši predsednik SAD Barak Obama je uspeo da ga otvori i šeta sa njim, kao i Donald Tramp, koji je doduše stigao i da se posvađa sa snimateljima…

Za to vreme, ruski predsednik je kisnuo, ne želeći kišobran već samo da oda poštu poginulim borcima. Šta mu može kiša?! Pa, nije od šećera, neće se otopiti!

 

@liliths_daughter5 #putin #russia #russia🇷🇺 #russiantiktok #srbija #president #cool #fypシ ♬ Thunderstruck – AC/DC

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter