Izvor: RT
14.12.2023 u 07:36
0

DVA MILIONA PITANJA ZA PUTINA: RUSKI PREDSEDNIK uživo odgovara na DIREKTNA PITANJA GRAĐANA!

Predsednik Rusije održaće danas u 10 časova tradicionalnu godišnju konferenciju za novinare.

Ruski predsednik Vladimir Putin održaće danas „Direktnu liniju“ sa građanima i veliku konferenciju za novinare sa početkom u 10 časova, a prenos je uživo.

Prethodnih dana za Putina je stiglo skoro dva miliona pitanja u kol-centar, specijalno otvoren za ovaj događaj.

U kombinovanom formatu, velika konferencija za novinare i „Direktna linija“ održani su 2020. godine, kada je pandemija sprečila da se organizuju odvojeno. Tada je događaj trajao skoro 4 sata i 30 minuta, a Putin je tada odgovorio na više od 50 pitanja novinara i građana.

JAČI OD SVIH: Evo zašto se Putin razlikuje od ostalih lidera (VIDEO)

Ove godine u sali će biti prisutni predstavnici federalnih i regionalnih ruskih medija, kao i strani novinari akreditovani u Ruskoj Federaciji.

Moderator diskusije biće portparol Kremlja Dmitrij Peskov, voditeljka „Prvog kanala“ Ekaterina Berezovskaja i novinar kanala „Rusija 1“ Pavel Zarubin. Smenjivaće se pitanja građana i novinara.

Stotinjak novinara čeka u redu da uđu u salu, prenosi telegram kanal „Zvezda njuz“.

 Opširnije o ovom događaju u večerašnjoj emisiji „Aktuelnosti“ na Happy TV od 19:50 časova.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter