Izvor: Tanjug
17.10.2022 u 22:27
0

JEZIVI SNIMCI IZ RUSIJE Broj poginulih porastao na četiri u padu vojnog aviona u gradu Jejsku (VIDEO)

Broj poginulih u ruskom gradu Jejsku, u požaru koji je izbio u devetospratnici nakon što je u nju udario vojni avion Suhoj 34 povećan je na četiri, dok je 25 osoba povređeno, saopštio je danas Operativni štab Krasnodarske oblasti.

„U 21:15 časova po moskovskom vremenu broj poginulih je porastao na četiri, a 25 osoba je povređeno“, navodi se u saopštenju operativnog štaba, preneo je Interfaks.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dispečarska služba grada navela je da se šest osoba smatra nestalim.

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je ranije danas da se ruski supersonični lovac-bombarder Su-34 srušio u gradu Jejsku na Krasnodarskoj teritoriji, a da su se piloti katapultirali.


PORTPAROL STEJT DEPARTMENTA IZJAVIO: Iran isporučivanjem dronova Rusiji krši rezoluciju Saveta bezbednosti UN!

Kako je navelo Ministarstvo, prema izveštaju katapultiranih pilota, uzrok pada aviona bio je požar na jednom od motora pri poletanju.

Ministarstvo dodaje da je požar u zgradi izazvao kerozin koji se zapalilo na mestu pada Su-34.

Požar nakon pada vojnog aviona u Jejsku zahvatio je devetospratnicu, a prema preliminarnim podacima oštećeno je 17 stanova, rekao je guverner oblasti Venijamin Kondratjev.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter