Izvor: Tanjug
21.10.2022 u 18:28
0

KANDIDUJEM SE DA BUDEM VAŠ PREMIJER: Peni Mordant konkurent Borisu Džonsonu!

Britanska političarka Peni Mordant proglasila je danas kandidaturu za novog premijera Velike Britanije, čime je postala prvi poslanik iz redova konzervativaca koji je objavio da se kandidovao da zameni Elizabet Tras.

 – Kandidujem se da budem lider Konzervativne stranke i vaš premijer – da ujedinim zemlju, ispunim naša obećanja i pobedim na sledećim opštim izborima. Ohrabrila me je podrška kolega koji žele novi početak, ujedinjenu stranku i liderstvo koje će delovati u nacionalnom interesu – navela je Mordant na Tviteru.

BORIS DŽONSON SE VRAĆA U IGRU: Počela trka za novog premijera

Ovo je drugi put da se Mordant kandiduje za premijera Velike Britanije, nakon što je ranije ove godine bila među kandidatima za lidera konzervativaca.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Tras je podnela ostavku u četvrtak posle 45 dana na funkciji, priznajući da nije mogla da ispuni ekonomske planove o smanjenju poreza.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter