Izvor: Tanjug
14.06.2020 u 07:36
0

KAO NA FILMU: Premijer Lesotoa naručio ubistvo bivše supruge

 Bivši premijer Lesotoa Tomas Tabane i njegova supruga platili su lokalnoj kriminalnoj bandi da ubije njegovu otuđenu suprugu Lipolelo Tabane pre tri godine, što prozilazi na osnovu nedavno objavljenih sudskih dokumenata.

Tabane je naredio napad na Lipolelo kako bi se omogućilo njegovoj sadašnjoj supruzi Mesaji da postane prva dama, rekao je u izjavi za štampu policijski komesar Lesotoa Paseka Mokete, javio je sinoć CNN.

OVO MORATE PROČITATI

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) DAVILI GA I SEKSUALNO ZLOSTAVLJALI ZATO ŠTO JE HRIŠĆANIN! „Autonomna zona“ u Sijetlu pokazala PRAVO LICE!

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA POSTAVILA ULTIMATUM MILU: Čeka se na rešavanje ZAKONA O SLOBODI VEROISPOVESTI

EVO ZAŠTO LEVIČARI NE VOLE TRAMPA: Era BESKONAČNIH I BESMISLENIH ratova mora da se završi!

USTAŠE SE NE SMIRUJU! Novi antisrpski transparent u Zagrebu! (FOTO)

ŠOKANTNO PRIZNANJE AMERIKANACA: Rusija ima razloga da se boji NATO AGRESIJE!

Lipolelu su smrtno ranili napadači u blizini njene kuće u glavnom gradu Maseru u junu 2017. godine.

Pre smrti je pregovarala o razvodu od Tabanea.

U dokumentima se navodi da su se premijer i njegova supruga navodno sastali sa šefom bande i obećali im 177.000 dolara i posao da ubiju Lipolelo pre njegove inauguracije za premijera, saopštila je policija.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

VLADIKA JOANIKIJE: NEKRST Milo hoće da uređuje Crkvu! Od Crne Gore je napravio feud!

„LEPE“ VESTI ZA ONE KOJI BI LETOVALI U HRVATSKOJ! Ovo vas čeka ako OBOLITE OD KORONE!

BAKINA KUHINJA Urmašice po receptu naših nana (VIDEO)

NOVITETI IZ SONIJA Ovo je 10 najzanimljivih igara za PS5 (VIDEO)

Bivši premijer nije optužen uprkos pokušajima policije da ga procesuira. Njegovi advokati su tvrdili da on ima imunitet zbog svog položaja.

Tabane je odstupio sa vlasti u maju nakon višemesečnog pritiska svoje stranke da se povuče zbog navodne umešanosti u slučaj, a sada kad više nije na vlasti biće optužen za ubistvo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter