Izvor: sputnikportal.rs
12.10.2022 u 20:39
0

KARIN ŽAN PJER POTVRDILA: Bajden nema nameru da se sastaje sa Putinom!

Američki predsednik Džozef Bajden ne namerava da se sastaje sa Putinom, ali su Sjedinjene Američke Države spremne da razmotre ozbiljnu kontraponudu Rusije o razmeni zatvorenika, saopštila je portparolka Bele kuće Karin Žan-Pjer.

– Predsednik (Bajden) je duboko uveren da Rusija treba ili da prihvati ozbiljan predlog (o razmeni zatvorenika) koji smo izneli, ili da iznese ozbiljan kontrapredlog za pregovore. Međutim, ponavljam, on nema nameru da se sastaje sa Vladimirom Putinom – objasnila je ona tokom brifinga.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ona je pri tome dodala da američka administacija nastavlja da kontaktira sa Moskvom u vezi sa perspektivama razmene zatvorenika.

NE ZNA SE DA LI ĆE PUTIN PRISUSTVOVATI SAMITU G20: Bajden izjavio da ne vidi razlog da se susretne sa njim!

Sam Bajden je ranije izjavio da u ovom trenutku ne vidi smisao da razgovara sa Putinom.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter