Izvor: Novosti
31.07.2021 u 09:30
0

KEKS POMIRENJA: Tihanovska od Bajdena posle razgovora dobila slatkiš „Kao da je znao da nisam doručkovala“

KratkiI razgovor beloruske opozicionarke Svetlane Tihanovske u Beloj kući sa predsednikom Džozefom Bajdenom izazvao je veliku ljubomoru i ljutnju u Kijevu.

VAŽNO:

Samo u „Vikend jutru“: „Cilj je gašenje Republike Srpske i bilo koje srpske zemlje!“

SASTALI SE AMBASADOR ĐURIĆ I KONGRESKINJA ESKOBAR: Razgovori o saradnji dve države u domenu odbrane i bezbednosti

Stevandić: Republika Srpska OBORILA INCKOVU ODLUKU jer je NEUSTAVNA

PUŠIĆ: Za optužnicu protiv Belivuka i ostalih pripadnika te kriminalne grupe, prikupljen je OZBILJAN I OBIMAN MATERIJAL

Političari bliski ukrajinskom predsedniku javno pitaju zar je Tihanovska važnija od predsednika Vladimira Zelenskog, kome je poseta bila odgađana i sada mu je obećano da će ga u Beloj kući primiti 30. avgusta.

U Kijevu su organizovali televizijske rasprave u kojima najavljuju kako će Zelenski oštro razgovarati sa Bajdenom i tražiti da mu objasni zašto je izdao saveznika koji čuva Zapadnu Evropu od agresivne Rusije. Rukovodilac frakcije Sluga naroda, koja ima većinu u parlamentu, David Arahamija na više ukrajinskih TV kanala govorio je da će predsednik Zelenski reći Bajdenu sve što ga muči, od toga što Vašington nije zaustavio završetak gasovoda „Severni tok 2“ pa do toga da SAD namerava da daje godišnju pomoć Avganistanu 10 puta veću nego Ukrajini.Tihanovska je u Vašingtonu čekala više od nedelju dana da je kratko primi Bajden. Bio je to protokolaran susret posle koga je Bajden na „Tviteru“ napisao da SAD podržavaju beloruski narod i stremljenje demokratiji.  Tihanovska je oduševljeno pričala novinarima da joj je posle kratkog razgovora Bajden poklonio keks „kao da je znao da nije doručkovala“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter