Izvor: alo
24.03.2024 u 09:58
0

KINA UPOZORAVA DA MORA DOĆI DO PREKIDA: Provokacije se neće tolerisati, svaka akcija ima reakciju!

Kina je danas upozorila Filipine da pod hitno obustave svoje provokacije i da se uzdrže od podrivanja mira i stabilnosti u Južnom kineskom moru.

Prema rečima portparola kineskog ministarstva spoljnih poslova, Filipini se ne obaziru na odlučna upozorenja Kine i juče su, bez dozvole kineske vlade, ponovo poslali svoj brod za snabdevanje i dva broda obalske straže i koji su bez dozvole ušli u vode Ren’ai Žiaoa u pokušaju da dopreme građevinski materijal na vojni brod koji je bio ilegalno usidren u Ren’ai Žiaou, prenosi agencija Sinhua.

KRV ZA KRV! PUTIN ZAVRŠAVA RAT SAD! NIŠTA GA VIŠE NE ZANIMA: Počinje ono čega su se svi NAJVIŠE PLAŠE!

Navodi se da je kineska obalska straža preduzela neophodne mere zaštite na moru i blokirala filipinska plovila i osujetila pokušaj vlade Filipina. „Nanša Kundao i njegove susedne vode, uključujući Ren’ai Žiao, oduvek su bili deo kineske teritorije. Ovo je utvrđeno u dugoj istoriji i u skladu je sa međunarodnim pravom“, istakao je portparol MSP Kine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter