Izvor: Fakti/informer
12.06.2022 u 18:33
0

KISINDŽER: Neophodno je pronaći mesto za Ukrajinu i mesto za Rusiju – ako ne želimo da Rusija postane kineska ispostava u Evropi

Bivši američki državni sekretar Henri Kisindžer, kako je objavio Times, pozvao je Zapad da u razgovorima o ukrajinskom sukobu ne gura nacionalne interese Rusije u drugi plan.

– Po završetku specijalne operacije biće neophodno pronaći mesto za Ukrajinu i mesto za Rusiju – ako ne želimo da Rusija postane kineska ispostava u Evropi – naglasio je on.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Prema rečima velikog američkog diplomate, odnosi NATO i azijskih zemalja će neminovno postati jedno od glavnih pitanja međunarodne politike, pa je važno da se blok ne ograničava unutrašnjim savezništvom, već da deluje uzimajući u obzir sve perspektive.    

Sukob sa Ruskom Federacijom, koja ima veliki uticaj na Istoku, u ovom slučaju nikome ne ide na ruku, naglasio je Kisindžer.     

ZAHAROVA O PREDLOGU ISPORUKE NUKLEARNOG ORUŽJA UKRAJINI: Poljski političari su pod kontrolom Amerike, pokazuju ekstremističku ideologiju, šire mržnju i podstiču sukobe, prete kršenjem režima nuklearnog neširenja

Kanada je nekoliko sati ranije potvrdila da neke zapadne zemlje pozivaju Ukrajinu da ustupi neke teritorije kako bi stavila tačku na, po nju, iznurujuću konfrontaciju.       

Kolumnista American Thinker Hauard izneo je 5. juna mišljenje da Ukrajina treba da prihvati mirovne predloge Moskve, da Rusiji ustupi teritorije na kojima se govori ruski i da pristane na neutralnost u geopolitičkom sukobu između Zapada i Rusije.     

Sam Kisindžer je 23. maja pozvao Zapad da odustane od pokušaja da obezbedi vojni poraz Rusije i istakao potrebu da se Kijev ubedi da se vrati pregovorima i pristane na neutralni status Ukrajine.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter