Izvor: Tanjug
17.01.2021 u 21:12
0

KRČKA SE U AMERICI! Nacionalna garda i policija se postavljaju oko kongresa!

Zbog pretnji nasilnim protestima ekstremističkih grupa u danima pred inauguraciju novog američkog predsednika Džo Bajdena, guverneri nekih saveznih država su odlučili da uvedu snažne bezbednosne mere.

OVO ĆE VAS ZANIMATI:

KORONA PRESEK: Broj zaraženih u opadanju, ali nema OPUŠTANJA!

UHAPŠEN! Mika Aleksić završio iza REŠETAKA! Evo gde da se prijave žrtve SILOVANJA

MUP SE OGLASIO POVODOM HAPŠENJA MIKE ALEKSIĆA: Osumnjičen da je zlostavljao 5 učenica, sumnja se da ih ima još!

DRŽAVNA SEKRETARKA IŠLA U MIKINU ŠKOLU: Njenoj majci je nešto uvek bilo SUMNJIVO

RASPUST JE GOTOV! Sutra počinje drugo polugodište, osnovci se vraćaju u klupe, a srednjoškolci nastavu pohađaju kombinovano

FBI je upozorio na moguće proteste naoružanih osoba ispred Kapitola u Vašingtonu i ispred 50 državnih kongresa, počevši od ovog vikenda. Metalne ograde, zabarikadirani prozor i kordoni policije i pripadnika Nacionalne garde su potpuno promenili izgled državnih skupština i trebalo bi da spreče nasilje kakvo se dogodilo u Vašingtonu 6. januara, kada su pristalice odlazećeg predsednika Donalda Trampa upale u zgradu Kongresa za vreme sednice na kojoj je trebalo da budu potvrđeni rezultati novembarski predsedničkih izbora.

Danas od ranog jutra, državna policija i pripadnici Nacionalne garde čuvaju stražu oko više državnih skupština, među kojima su Mičigen, Ohajo i Pensilvanije, a u Kolambusu u Ohaju, skoro svaka firma i prodavnica u blizini trga u centru grada gde se nalazi državna skupština, zabarikadirala je svoje izloge.

PROČITAJTE JOŠ: 

NAVALJNI UHAPŠEN U MOSKVI: Preti mu 10 godina zatvora! (VIDEO)

6 DRŽAVA BALKANA MEĐUSOBNO UKINULE OBAVEZAN PCR TEST: Za popularne destinacije pored testa obavezna i izolacija

NOVI DETALJI JEZIVE NESREĆE: Mladić poginuo dok je pokušavao da se uključi na glavni put

SNEŽNI POKRIVAČ OBRADOVAO NAJMLAĐE: Sneg ponovo počeo da pada tokom noći i nema nameru da stane

U Lensingu u Mičigenu policija patrolira sa psima, a centar grada nadleću helikopteri, a u Atlanti, oklopna vojna vozila parkirana su blizu Kongresa države Džordžija.

Bezbednost je i u prestonici Vašingtonu pojačana u danima uoči inaguracije.

Visoka ograda okružuje Kapitol hil a gradonačelnica Vašingtona apelovala je na građane i turiste da ne dolaze u centar Distrikta Kolumbija u kome se nalazi prestonica.

Najavljen je i dolazak u glavni grad oko 25.000 pripadnika Nacionalne garde iz cele zemlje početkom .

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter