Izvor: Tanjug
28.06.2023 u 17:33
0

ZAJEDNO U BORBI PROTIV NATO: KUBA i RUSIJA započinju zajedničke VOJNE PROJEKTE

Ministri odbrane Kube i Rusije danas su razgovarali o razvoju zajedničkih "tehničkih vojnih projekata", navodi se u saopštenju ruskog ministarstva odbrane.

 – Sastav vaše velike delegacije svedoči o spremnosti Kube da razgovara o širokom spektru pitanja u vojnoj i vojno-tehničkoj sferi – rekao je ruski ministar Sergej Šojgu delegaciji Kube koja je posetila Moskvu.

On je predložio detaljan razgvoor o svim postojećim i perspektivnim projektima saradnje u vojnoj oblasti. Kubanski ministar odbrane Alvaro Lopez rekao je da je Havana odbacila sankcije koje su SAD uvele Rusiji i ponovio stav da su želje SAD da prošire NATO primorale Rusiju na Ukrajinu, navodi se u saopštenju Ministarstva odbrane Rusije.

„TRAJE BORBA SVETOVA“: LAVROV izjavio da je SAD sprečila KIJEV da iskoristi pobunu VAGNERA

 – Istorija će pozvati na odgovornost Sjedinjene Države za posledice njihove agresivne vojne doktrine van granica NATO-a, koja ugrožava mir, bezbednost i međunarodnu stabilnost – rekao je Lopez.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter