Izvor: happy
09.02.2024 u 07:52
2

LAŽOVI IZ STEJT DEPARTMENTA GA PREDSTAVLJAJU U LOŠEM SVETLU: Karlson se oglasio nakon intervjua sa Putinom

Prema rečima američkog novinara, Rusija je „evropska zemlja, polovina se (nalazi) u Aziji“

Vlasti Sjedinjenih Država pokušavaju da prikažu Rusiju kao ekspanzionističku silu, to su gluposti i neistine, izjavio je američki novinar Taker Karlson posle intervjua sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.

– Rusija nije ekspanzionistička sila – rekao je novinar.

On je napomenuo da američke vlasti, posebno Viktorija Nuland i lažovi koji rade u Stejt departmentu, pokušavaju da predstave Putina u lošem svetlu, upoređujući ga sa diktatora.

– Istina je da je sve to laž. U stvari, to je glupost, morate biti idiot da biste tako mislili – naglasio je Karlson.

– Oni (Rusija) samo žele da zaštiti svoje granice – objasnio je novinar.

On je dodao da su „profesionalni lažovi u Vašingtonu, koji ne znaju ništa o regionu i, u principu, o svetu van Njujorka” ubedili sebe i pokušavaju da ubede javnost u agresivne namere Rusije i naglasio da „nema dokaza za to.”

Po njegovim rečima, Zapad je odbacio Rusiju, a cela poenta NATO-a je da obuzda Moskvu.

– Zapad nije želeo da bude saveznik Rusije. To je prilično očigledno. Mislim da je cela poenta NATO-a da obuzda Rusiju – naglasio je Karlson, iznevši mišljenje da je to, navodno, uvredilo rusko rukovodstvo.

Prema rečima američkog novinara, Rusija je „evropska zemlja, polovina se (nalazi) u Aziji“.

– Ali u njoj ima mnogo evropskog. Ako dođete u Moskvu, to je divan evropski grad. To se vidi i kulturno oseti – primetio je on.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “LAŽOVI IZ STEJT DEPARTMENTA GA PREDSTAVLJAJU U LOŠEM SVETLU: Karlson se oglasio nakon intervjua sa Putinom”

  1. Upravo tako. Nije Rusija prekrsila dogo vor posle pada Berlinskog zida i sirila svoj uticaj prema NATO savezu vec je NATO savez prekrsio dogovor i sirio se na istocnu Evropu ( Balticke drzave) I na taj nacin disao do granice Rusije I ugrozio sigurnost Rusije. Podsetimo se Kubanske krize kad je Rusija htjela da napravi vojne baze u Kubi kako su Amerikanci reagovali i umalo je doslo do treceg svjetskog rata. Tad je Rusija odustala od svojih planova. Sad Amerikanci, NATO radi upravo to : svojim sirener na Balticke zemlje ugrozava teritorijalni integritet Rusije. Zato je Rusija usla u sukob sa Ukrainskim nacistima koji su napali na Rusko etniske stanovnistvo u Ukraini, zabranjujuci Ruski jezik, skolstvo, kulturu i sve ostalo sto je Rusko. Ukrainski nacisti ( potomci Bandere) koji su za vreme drugog svetskog rata
    bili na strani Hitlera i izvrsili zlocin na tim prostorima su pokusali da proteraju Rusko stanovnistvo od 20 miliona iz Ukraine. Cilj nacista Ukraine je bio proterati Rusko stanovnistvo i uci u NATO alijansu.

    6
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter