Izvor: Kurir.rs
09.02.2024 u 08:25
0

„ZBRISAĆEMO IH“ Kim Džong Un: Donećemo hrabru odluku, promenićemo istoriju, oni su neprijatelj broj 1!

Lider Severne Koreje Kim Džong Un izjavio je danas da ta zemlja neće oklevati da upotrebi svu svoju vojnu moć da „zbriše neprijatelje“ ako neko od njih upotrebi silu protiv nje, na obeležavanju godišnjice osnivanja vojske, javili su severnokorejski državni mediji.

„SMRTONOSNA VOJNA AKCIJA“ NA POMOLU: Kim Džong Un spreman da uđe u rat

Kim je to izjavio tokom posete Ministarstvu odbrane, poručujući vojnicima da podrže ideologiju vladajuće Radničke partije i brane zemlju svojim životima, javila je agencija KCNA.

„Ako neprijatelji pokušaju da upotrebe silu protiv naše zemlje, donećemo hrabru odluku da promenimo istoriju i nećemo oklevati da upotrebimo svu našu supermoć da ih zbrišemo“, rekao je on.

Kim je ponovio svoj zavet da nikada neće voditi dijalog ili pregovore sa Južnom Korejom, za koju je rekao da je „neprijatelj broj jedan“ njegove zemlje i istakao da je politika snažne vojne gotovosti jedini način da se osigura mir i bezbednost za Severnu Koreju.

U izveštaju KCNA navodi se da je Kim posetio Ministarstvo obrane sa svojom „poštovanom ćerkom“, što ukazuje da je bio u pratnji svoje ćerke Ju Ae, za koju analitičari očekuju da će odigrati moguću buduću ulogu u rukovodstvu zemlje.

Urnebesno, poslušajte kako je predstavnica SAD pri UN Linda Tomas-Grinfild nazvala Kurtija.
PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter