Izvor: Tanjug
01.03.2021 u 17:53
0

LEKARI NISU DOŠLI NA VAKCINACIJU! Bačene antikovid vakcine!

U nekim ukrajinskim medicinskim ustanovama bačen je jedan broj neiskorišćenih vakcina protiv kovida-19 jer se neki lekari nisu pojavili na svojim ugovorenim terminima za vakcinisanje, saopštili su danas poslanici ukrajinske vladajuće stranke.

U Ukrajini je tek počela vakcinacija 41 miliona stanovnika protiv Kovida-19 jer je prva pošiljka od 500.000 doza AstraZenekine vakcine stigla prošle nedelje, ali ta zemlja je suočena i sa značajnim skepticizmom građana prema vakcini, prenosi Rojters.

VESTI KOJE SU OBELEŽILE DAN

STIPENDIJA ZA MALU DARU! Dodik pomaže glavnoj glumici iz filma o Jasenovcu

SASLUŠANA DIJANA HRKALOVIĆ odbila je POLIGRAF!

NAGLI SKOK! Danas 3.469 novozaraženih od korone

NIKOLA SARKOZI OSUĐEN!

MUŠKARAC PREMINUO ISPRED KOVID AMBULANTE! Srušio se pred ulazom, Hitna pomoć nije mogla da mu pomogne

Vlada Ukrajine je kao prioritet odredila vakcinaciju medicinskih radnika na prvoj liniji fronta protiv korone, a statistika pokazuju da 47 odsto Ukrajinaca ne želi da se vakciniše.

-Važno je da razumemo zašto lekari odbijaju da se vakcinišu -izjavio je Oleksandr Kornijenko, čelni čovek stranke Sluga naroda predsednika Volodimira Zelenskog na sastanku koji je prenosila televizija.

NE PROPUSTITE

ZAVRŠENA SEDNICA KRIZNOG ŠTABA Medicinski deo: Potpuno zatvaranje Srbije? Konačna odluka za dva dana

DOBRE VESTI ZA SRBIJU: Stigao novi kontigent Fajzerovih vakcina

Meteorolog Đurić otkrio šta nas čeka do KRAJA MARTA: Pravo proleće, a onda sledi PREOKRET (VIDEO)

Kraj trećeg ili početak četvrtog talasa? Dr Stamenković objašnjava (VIDEO)

SPECIJALNA DONACIJA ZA BiH: Predsednik Vučić sutra u Sarajevu

VEČERAS U ĆIRILICI: Svi zločini nad Srbima (Happy TV 20.55 časova)

Predsednik parlamentarnog odbora za zdravstvo Mihajlo Raduckij ocenio je da je situacija vrlo loša.

-Nema druge opcije. Kada neko ne dođe na svoj ugovoreni termin za vakcinisanje, bočica sa vakcinom može da se čuva otvorena samo dva do tri sata, nakon čega se mora baciti- rekao je Raduckij.

Do 28. februara ukupno je administrirana 3.141 doza vakcine uključujući 90 doza u posljednja 24 sata, pokazuju podaci ukrajinskog ministarstva zdravlja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter