Izvor: Tanjug
24.06.2022 u 18:17
0

MAKRON TRAŽI SAVEZNIKE Predsednik Francuske spreman na kompromise kako bi zadržao većinu u parlamentu!

Francuski predsednik Emanuel Makron izjavio je da je veoma uveren u to da je u stanju da napravi kompromise u parlamentu, gde je njegova opcija izgubila apsolutnu većinu.

Francuski lider je ranije ove nedelje pokušao da ponovo dopre do svojih političkih protivnika, tražeći od njih da razmisle o tome kako bi fragmentisan parlament mogao da donosi zakone, pošto je priznao da trenutna politička kriza zahteva drugačiji pristup, prenosi Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Dodaje se da je Makron uživao punu kontrolu nad parlamentom tokom svog prvog mandata od 2017. godine, ali birači koji su ga ponovo izabrali za predsednika u aprilu, doneli su odluku da njegova opcija izgubi apsolutnu većinu u parlamentu prošle nedelje, što znači da predsednik Francuske sada mora da nađe podršku među svojim političkim rivalima.

RUSIJA PROTERUJE FRANCUSKOG DIPLOMATU: Njegovo prisustvo nije poželjno!

Rojters navodi da su razlozi takvih rezultata tiču sve veće inflacije i Makronove uočene ravnodušnosti.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter