Izvor:
05.08.2023 u 13:47
1

MEDVEDEV NIKAD LJUĆI: Ako hoćete ekološku katastrofu, dobićete na delu zemlje koji će pripasti Poljskoj!

Očigledno, nije im dovoljno udara na Odesu, Izmail, napisao je bivši predsednik Rusije na Telegramu

„Ukrajini očigledno nije dovoljno udara na Odesu i Izmail, i da oni razumeju samo surovost i silu“, rekao je zamenik šefa Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev povodom napada ukrajinskog drona na ruski tanker „Sig“ u Kerčkom moreuzu.

„Rosmorrečflot“ je ranije izvestio da se iz ruskog tankera „Sig“ ispumpava voda. Brod je na površini, u južnom delu Kerčkog moreuza, dobio probojnu rupu u prostoru mašinskog odeljenja, kao posledicu, napada morskog drona.

„Kopilad i degenerici razumeju samo surovost i silu. Očigledno, nije im dovoljno udara na Odesu, Izmail…“, napisao je Medvedev na Telegramu.

„Ako kijevski ološ hoće da upriliči ekološku katastrofu u Crnom moru, mora je dobiti na onom delu svoje teritorije koji će uskoro pripasti Poljskoj i koji će smrdeti vekovima posle toga“, bio je jasan Medvedev i dodao:

„Ovo će biti njihov konačan dogovor o Sporazumu o žitu“.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MEDVEDEV NIKAD LJUĆI: Ako hoćete ekološku katastrofu, dobićete na delu zemlje koji će pripasti Poljskoj!”

  1. Danas je Pink dobio dzekpot u vidu gospodina pukovnika Karana , bravo pukovnice, niko ne sagledava celu situaciju od pocetka u vezi Amerike ni gospodin s aVase leve strane ni gospodin sa desne strane, niti o celoj situaciji zbog cega je pocela Specijalna operacija niti o Zitu nece niko da cuje o cemu se ziasta radi a i Rusi nisu dobro i precizno i ukratko objasnili svetu da im udje u usi sta je zapravo po sredi , samo dobro zainteresovani znaju o cemu se radi, ali otkud sada Amerikanci kao nasi veliki prijatelji, naravno da bi smo zeleli sa njima da smo u dobrim odnosima, pitanje je smao d ali s aovom garniturom , ali gospodin pukovnik je sve lepo objasnio kako bi smo trebali da radimo . Pitam se da nece da odu iz Baze i to zbog Rusa, da kojim slucajem Rusi ne bi dobili ono sto im inace sleduje u Ukrajini . U svakom slucaju gospodin pukovnik Karan je lepo sve objasnio samo da mu je jos malo dato vremena ali i ovako apsolutni zdekpot . Pitanje je zasto i odkud to sada sa Amerikom ?. Sigurno je nesto zbog Rusa , ako oni napuste nas jug to bi znacilo da prihvataju svetska pravila igre , a onda ce da kinje Ruse , eto mi smo napustili jug Srbije izvolte sada vi iz Ukrajine vratite se u Rusiju .

    1
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter