Izvor: TANJUG
22.10.2022 u 09:07
0

MEKSIKO U STRAHU: Snažni uragan Roslin preti obali

 Očekuje se da uragan Roslin snažno udari u pacifičku obalu Meksika donoseći sa sobom opasnu oluju i poplave, saopštio je američki Nacionalni centar za uragane (NHC), a meksičke vlasti su apelovale na stanovnike pojedinih oblasti da se sklone na bezbedno.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Roslin je u petak ojačao u kategoriju jedan uragana dok se približavao letovalištima u centralnom Meksiku, dodao je NHC.

Pripreme da se zaštite životi i imovina stanovništva bi trebalo „što pre završiti“ za oblasti u kojima je izdato upozorenje u meksičkim državama Halisko i Najarit, ističu lokalni zvaničnici.

Pretpostavlja se da će uraganski nalet da dođe do obale do kraja dana ili sutra ujutro.

NHC predviđa da bi Roslin mogao da donese vetrove od 180 kilmetara na čas kako prilazi mestu San Blas, pre nego što oslabi kako prodire dalje u kopno.

U petak uveče, vetrovi su duvali do 140 kilometara na čas.

Prognoze kažu da će Roslin doneti obilne padavine širom jugozapadnog Meksika, u delove država Kolima, Halisko, Najarit i Sinaloa.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter