Izvor: Tanjug
31.03.2022 u 14:51
0

Mine plutaju Crnim morem!

Desetak mina koje je ukrajinska mornarica položila u Crno more pre oko mesec dana, sada pluta morem i njihova tačna lokacija nije poznata, izjavio je danas portparol ruskog Ministarstva odbrane Igor Konašenkov.

Prema njegovim rečima, desetak mina se otkačilo sa njihovih kablova usled olujnog vremena koje je ih je odnelo ka jugu, u zapadni deo Crnog mora, prenosi ruska agencija TAS S.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Konašenkov je rekao da su turski mornari nedavno uočili i neutralisali jednu ukrajinsku minu, i da je još jedna uočena u teritorijalnim vodama Rumunije.

„Gde se nalaze preostale ukrajinske mine je nešto o čemu u ovom trenutku može samo da se nagađa“, izjavio je Konašenkov.

On je naglasio da su „kriminalne akcije Kijeva stvorile pretnje za trgovačke brodove svih zemalja koje se nalaze u području Crnog mora“.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter