Izvor: Tanjug
10.11.2022 u 19:24
0

MINISTARKA ODBRANE MARGARITA ROBLES DONELA ODLUKU: Španija će poslati još dva sistema protivvazdušne odbrane američke proizvodnje „HAWK“ u Ukrajinu!

Španija će poslati još dva sistema protivvazdušne odbrane američke proizvodnje HAWK u Ukrajinu, kako bi joj pomogla u odbrani od ruske invazije i zašti oštećenu infrastrukturu, izjavila je danas španska ministarka odbrane Margarita Robles.

Francuska obećala sisteme protivvazdušne odbrane za zaštitu ukrajinskih gradova, ovo je ključni razlog!

„Mogu da vam kažem da će biti poslata još dva lansera. Ovo je odgovor na veoma konkretan zahtev koji su nam uputili NATO i Ukrajina“, rekla je Robles novinarima u Madridu, a preneo Rojters.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Španska ministarka je rekla da će pored sistema za lansiranje raketa zemlja-vazduh ta zemlja poslati i bateriju sastavljenu od šest lakih haubica i obučiće ukrajinske posade za njih.

Dodala je da Španija pomaže Ukrajini jer ta zemlja ima pravo na samoodbranu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter