Izvor: Kurir.rs
17.08.2020 u 08:07
0

MIŠEL BOLSONARO POBEDILA KORONU PA PORUČILA: Hvala vam na molitvi i na svim činovima ljubavi

Mišel Bolsonaro, supruga brazilskog predsednika Žaira Bolsonara, objavila je u nedelju da je negativna na novi korona virus, otprilike dve nedelje nakon što se zarazila.

Nekoliko članova porodice Bolsonaro razbolelo se od kovid-19, a Brazil ima drugi najveći broj slučajeva na svetu nakon SAD, prenosi Rojters.

Mišelina baka umrla je od bolesti ranije ove nedelje, Žair se razboleo u julu, a njegov četvrti sin Žair Renan sada je takođe pozitivan.

SAZNAJTE JOŠ

NESREĆA U ZOO VRTU: Devojčica (6) pala sa zida!

CRNA NEDELJA: Mladića pokosio automobil kod Mladenovca, leži u LOKVI KRVI!

PANIKA KOD KAKNJA: Prvi potres oko pola devet

TEŽAK UDES KOD BUBANJ POTOKA: Vozilo na KROVU, jedna osoba POVREĐENA (VIDEO)

NASTAVAK PRIČE KOJA JE ŠOKIRALA SVET: Porodila se Darija (14) koja je tvrdila da je otac njenog deteta Ivan (11)

„Hvala vam na molitvi i na svim činovima ljubavi“, rekla je Mišel Bolsonaro na društvenim medijima objavivši svoj rezultat testa.

U subotu je u Brazilu bilo 107.232 smrtnih slučajeva pripisanih korona virusu i 3.3 miliona potvrđenih slučajeva zaraze.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter