Izvor: Happytv.rs/Telegraf.rs
23.10.2023 u 10:03
0

MISLILA DA SU JE IZUJEDALI KOMARCI, A ONDA JE DOBILA JEZIV OSIP: Preživela horor u hotelu

Nakon što je kontaktirala hotel, 90 evra koje je platila za svoju sobu vraćeno joj je u roku od deset dana

Žena koja tvrdi da je ostala prekrivena ujedima stenica dok je boravila u hotelu Premier Inn u Londonu dobila je 350 evra odštete.

Viki Hils je nakon boravka u hotelu dobila neverovatan osip i svrab na leđima.

U početku je mislila da su od komaraca, ali joj je lekar rekao da su to ujedi stenica, a onda joj je prepisao antibiotike. Nakon što je kontaktirala hotel, 90 evra koje je platila za svoju sobu vraćeno joj je u roku od deset dana.

Dva meseca kasnije dobila je i nadoknadu od 350 evra, za lekove i novu posteljinu za njen dom, piše Daily Star. Viki je ujede na nogama primetila nakon što je 10. avgusta boravila u hotelu u Istočnom Saseksu.

UŽAS NA FLORIDI: Majka ubila blizance (5) u kući, pa skočila sa mosta u jezero

– Imala sam neverovatan svrab koji je jako boleo. Imala sam dve linije na prednjem delu noge. Onda sam počela da ih vidim i na ramenima i rukama. Portparolka hotela rekla mi je da imaju rigirizne higijenske standarde, a zatim se izvinila zbog neprijatnosti – rekla je Viki.

Čim im se ona obratila, soba u kojoj je boravila je zaključana i odmah su pozvali stručnjake da reše problem.

– Soba je zatvorena i nezavisni stručnjaci su odmah pozvani da reše problem pooću porebnog tretmana – saopšteno je iz rukovodstva hotela.

Profesorka Meri Kameron, sa Londonske škole za higijenu i tropsku medicine rekla je da iako ih zovu stenice, one dolaze u krevet kako bi ugrizle jude kada je mrak, ali onda pobegnu u pukotine koje postoje u spavaćoj sobi.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter