Izvor: Kurir/BSC Happy
07.04.2024 u 09:11
1

MISLIO DA IGRA AKCIONU IGRICU PA ZAVRŠIO SA METKOM U GLAVI: RUSKI SNAJPERISTA „SKINUO“ NATO komandira u BELGORODSKOJ OBLASTI (VIDEO)

U nedavnom događaju na pograničnoj zoni Rusije, strani plaćenik, komandir voda, izgubio je život u pokušaju upada na rusku teritoriju. Snimci akcione kamere beleže dramatične trenutke operacije, dok odred prima šokantne vesti putem radio-veze da je njihov komandir Amerikanac izgubio život.

Ovaj tragični događaj desio se tokom prošlomesečnih incidenata kada su Oružane snage Ukrajine pokušale da prodru na rusku teritoriju, uz teške gubitke. Među učesnicima napada bili su i plaćenici iz različitih zemalja, uključujući i one sa engleskog govornog područja.

Nakon što su dobili zadatak da prethode oklopnoj koloni i eliminišu eventualna ruska uporišta, američki plaćenik na snimku izražava zadovoljstvo što su pronašli jednog ubijenog Rusa usled dejstva artiljerije. Međutim, raspoloženje se brzo menja kada grupa saznaje da je njihov komandir ubijen preciznim hicem snajperiste.

PUTIN SE JUTROS PROBUDIO NASMEJAN: Njemu blizak čovek postao predsednik SLOVAČKE, skršio LOBISTU NATO za slanje ORUŽJA u UKRAJINU

Ovo nije prvi put da je strani plaćenik izgubio život u ovakvim okolnostima, ali činjenica da su strani plaćenici učestvovali u napadu na rusku teritoriju podiže tenzije, posebno među ruskim građanima. Snimak objavljen od strane ruskih izvora služi u propagandne svrhe, ističući gubitke stranih plaćenika na ruskom tlu.

Detalji o tome kako je snimak dospeo u javnost ostaju nepoznati, posebno jer Ukrajincima nije u interesu da prikažu gubitke svojih plaćenika na ruskoj teritoriji. Ruski izvori tvrde da su preuzeli snimak sa kamere likvidiranog plaćenika, dok prilažu sliku njegovog tela kao dokaz.“

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

1 thought on “MISLIO DA IGRA AKCIONU IGRICU PA ZAVRŠIO SA METKOM U GLAVI: RUSKI SNAJPERISTA „SKINUO“ NATO komandira u BELGORODSKOJ OBLASTI (VIDEO)”

  1. te snimke gde zapadna stoka gine treba pokazivati na svim mrezams. Neka im vide roditelji i nacije o cemu im drzavnici pricaju, o pobedi i samo sto nisu.

    2
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter