Izvor: Telegraf
07.10.2021 u 21:14
0

MONSTRUMU ODREĐEN PRITVOR: On je bio u alkoholisanom stanju kada je brutalno pretukao dete, a potom je otišao da spava!

Muškarcu iz Ukrajine (34), koji se sumnjiči da je do smrti tukao svoju desetogodišnju pastorku sud u Ukrajini odredio je pritvor.

Muškarac po imenu Sergej sumnjiči se da je 2. oktobra svojoj pastorki Maji naneo teške telesne povrede, usled kojih je desetogodišnja devojčica preminula.

PROČITAJTE JOŠ: „MIGRANTI SU SOCIJALNA BOMBA KOJA JE TEMPIRANA DA EKSPLODIRA JEDNOM“! Emisija „Aktuelnosti“ TV HAPPY

Sergej je bio u alkoholisanom stanju kada je brutalno pretukao dete, a potom je otišao da spava. Ujutru, kada Maju nije mogao da probudi, navodno je sam pozvao policiju.

– Pozvao je policiju 3. oktobra u jutarnjim časovima i rekao da je mnogo tukao desetogodišnju ćerku svoje supruge. Priznao je da je bio pijan i da ujutru, kada je ušao u sobu, devojčica nije davala znake života – rekao je izvor blizak istrazi za ukrajinske medije.

PROČITAJTE JOŠ: NEVREME PRAVI HAOS SVUDA: U Obrenovcu drvo palo na kuću, vetar lomio i na Zvezdari, Voždovcu, Vračaru!

Meštani sela u kojem je devojčica ubijena pričaju kako ju je očuh dugo fizički maltretirao. Kažu da je devojčica dobijala batine bukvalno za svaku sitnicu. Dete bi tukao ako ne bi usisala kuću kada je on zamislio, ili ako ne bi presvukla pelenu bebi…

– Kada bi popio postao bi mnogo agresivan – pričaju meštani.

Majina majka Natalija navodno ništa nije uradila da detetu pomogne nakon kobnih batina. Priča se da je devojčica isprebijana otišla i legla u krevet, a da majka nije otišla ni da vidi kako joj je. Meštani dodaju da je Maja često i od majke dobijala batine.

– On je bio agresor u kući, a ona, da li ga se bojala pa je zato tukla decu… – rekli su meštani.

PROČITAJTE JOŠ: ZA „TELEMASTER“ IZ UDRUŽENJA TOPLANA: Sve je spremno za grejnu sezonu!

Za devojčicu kažu da je bila dobra i vredna, te da je sve sama radila po kući, od čišćenja do nabavke i čuvanja braće i sestara.

– Sergej i Natalija bi znali da odu iz kuće u pola noći, a nju bi zadužili da čuva decu. Čuvala bi ih tako cele noći, pa bi ujutru išla u školu. Više puta je Maja bežala od kuće zbog batina – priča jedna meštanka za ukrajinske medije.

Selom kruže priče da je osumnjičeni za ubistvo pastorke bio fizički nasilan i prema supruzi. Natalija bi znala da se sakrije kod komšija kad Sergej pobesni, a on bi onda išao po selu i dozivao je, preteći da će sebi prerezati vene. Iako je trpela nasilje, nikad nije htela da ga prijavi policiji.

– Uvek je pričala kako ga voli, kako neće da mu kontrira ni da se žali na njega. Uvek ga je zvala „voljeni moj“, „dušo moja“ – kažu meštani.

Natalija je imala šestoro dece. Najstarije ima 18 godina i ne živi sa majkom. Posle nje se rodila Maja. Jednog sina Natalija je izgubila kad je bio beba, a tu je i 5-godišnji Nika. Sa Sergejem je rodila Maksima, koji ima godinu dana i imaju ćerkicu koja još nije napunila mesec dana.

Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter