Izvor: Tanjug
26.11.2020 u 18:35
0

Moskva se sprema za MASOVNU VAKCINACIJU! Po gradu postevljeni PUNKTOVI gde će građani dobijati lek protiv korone!

Moskovske vlasti su danas saopštile da su spremnie za masovnu vakcinaciju protiv korona virusa, nakon što su postavili oko 300 punktova širom grada gde će građani moći da dobiju vakcinu, rekao je gradonačelnik glavnog grada Rusije Sergej Sobjanin.

SVE O KORONI

NEMAČKI VIRUSOLOG UZNEMIRIO SVET: Preti nam nova epidemija, ali ne zbog koronavirusa

PREDSEDNIK SRBIJE OBJAVIO: Jutros je već bilo 47 mrtvih

ALARMANTNO! U NOVOM SADU PROGLAŠENA VANREDNA SITUACIJA

POTRESNA ISPOVEST BRANISLAVA IZ KOVID BOLNICE: Šta je bilo, mislite da se nas 6.000 folira?

DOKTOR TIODOROVIĆ POZIVA NA OPREZ: TEŽAK VIKEND JE PRED NAMA I CELA NEDELJA! Ima i dobrih vesti

– Spremni smo za masovnu vakcinaciju. Postavili smo oko 300 mobilnih stanica, sa opremom i neophodnim stvarima za čuvanje vakcina, kao što su hladnjaci-  rekao je on, a preneo TASS.

Osim toga, grad Moskva je napravio digitalni informacioni sistem po kojem će građani znati u koje vreme mogu da dođu po vakcinu, dodao je gradonačelnik.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter