Izvor: BSC Happy
02.03.2023 u 16:04
0

MOSKVA: Zatvor za one koji ne poštuju armiju

Donji dom ruskog parlamenta dao je svoju početnu podršku zakonu koji bi predviđao zatvorske kazne za svakoga za koga se smatra da je diskreditovao rusku vojsku.

Moskva je jasna po pitanju sankcija za one koji ne poštuju rusku vojsku, koji je na bilo koji način diskredituju – te će to biti deo novog zakona koji će ruska Duma usvojiti u skorijem periodu.

Kako je navedeno, diskreditacija vojske mogla bi biti kažnjena petogodišnjim zatvorom, dok svesno širenje lažnih informacija može značiti zatvor do 15 godina, potvrdio je Vjačeslav Volodin, predsedavajući donjeg doma ruskog parlamenta.

RUSKA DUMA JEDNOGLASNO USVOJILA ODLUKU: Tiče se Sporazuma o smanjenju strateškog naoružanja!

Ako predlog ovog zakona bude usvojen, biće takođe proširen i na zaštitu trupama Vagner, koje se bore u Ukrajini, ali će takođe biti proširen i na ostale dobrovoljne vojne organizacije koje se bore na strani Ruske Federacije, saopšteno je.

 

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter