Izvor: BSC happy portal/oruzjeonline
02.08.2023 u 16:31
0

MUNJEVITO IH BACAJU NA KOLENA: Rusi DRONOM uništili nemački PVO sistem IRIS-T ukrajinske vojske u Hersonu (VIDEO)

Ruski zvaničnici i vojni blogeri nedavno su tvrdili da su njihove trupe uspele da unište nemački sistem protivvazdušne odbrane IRIS-T u oblasti Herson, što je na društvenim mrežama pozdravljeno kao veliki uspeh ruskih snaga.

(UDARNO) POTPUNA KAPITULACIJA UKRAJINE: KIJEV na KOLENIMA, JURIŠNICI se MASOVNO PREDAJU RUSIMA – PODIGLI BELE ZASTAVE (VIDEO)

Regionalni zvaničnik za vanredne situacije stacioniran u Hersonskoj oblasti saopštio je da su ruske snage uništile dva ukrajinska čamca i raketni sistem IRIS-T, kao i eliminisale 10 ukrajinskih vojnika u Hersonskoj oblasti 1. avgusta, javila je ruska novinska agencija TASS.

Zvaničnik je navodno precizirao u saopštenju da je „u protekla 24 sata vatreno oružje pogodilo i eliminisalo čamac i pet militanata ukrajinskih oružanih snaga u blizini ostrva Proserecki, još jedan čamac i još pet ukrajinskih militanata u blizini ostrva Damanski ali i PVO sistem IRIS-T u blizini naselja Mirnoje“.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter