Izvor: Kurir.rs
25.12.2022 u 12:13
0

NAKON DRAME SA HARIJEM I MEGAN, KEJT I VILIJAM OTKAZALI POSLUŠNOST? Nova drama u kraljevskoj porodici baš na Božić!

Britanska kraljevska porodica je okupila se u dvorcu Vindsor na svečanom božićnom ručku.

DŽABE JE MEGAN MARKL LILA SUZE? Kralj Čarls ne želi pomirenje, ovim potezom pokazao šta o misli o sinu i snaji!

Kralj Čarls III i kraljica supruga Kamila, poželeli su dobrodošlicu članovima kraljevskih porodica, uključujući princezu Anu i Timotija Lorensa, Majka i Zaru Tindal s njihovom decom, princa Edvarda i Sofi Veseks i njihovu ćerku, Lejdi Luis.

Međutim, primetno odsutni s događaja bili su princ Vilijam , princeza Kejt i njihovo troje dece – princ Džordž, princeza Šarlot i princ Luis.

Očekivalo se da će porodica prisustvovati, ali izostali su iz „sebičnih“ razloga.

Nakon završetka školske godine u Lambruku za Džordža, Šarlot i Luisa, Vilijam i Kejt su možda odlučili da se povuku u Anmer Hol, svoju rezidenciju u Norfolku.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Par obično provodi praznike s decom na imanju – a ono je savršeno smešteno za nadolazeće božićne svečanosti.

Međutim, samo nekoliko sati kasnije, dogodile su se dramatične scene u još jednoj glavnoj kraljevskoj rezidenciji – Bakingemskoj palati.

Nešto posle 22 sata neko je zapalio vatru na vratima Palate pre nego što ga je policajac spustio na zemlju.

„Nedugo nakon 22.08 sati u utorak, 20. decembra, 30-godišnji muškarac uhapšen je zbog sumnje da je naneo štetu nakon što je uočen mali požar u blizini vrata Bakingemske palate“, stoji u policijskom saopštenju

Podsetimo, 40-godišnju princezu od Velsa kralj je imenovao novim počasnim pukovnikom irske garde. Kejt preuzima ulogu od princa Vilijama, kojem je kraljica Elizabeta II dala tu čast u februaru 2011, dva meseca pre nego što su se on i Kejt venčali.

Princ od Velsa sada je pukovnik velške garde, dok kraljica supruga Kamila preuzima oduzetu titulu pukovnika grenadirske garde, skandaloznog princa Endrua.

Promene titula došle su kao deo izjave o Čarlsovoj prvoj „Trooping of the Colour“ paradi, kojom se obeležava zvanični rođendan britanskog monarha.

„U 2023, ovaj impresivni prikaz svečanosti održaće se u subotu, 17. juna, od strane pukovnika Divizije za domaćinstvo, na paradi konjičke garde, uz prisustvo i pozdrav Njegovog veličanstva kralja“, navodi se u saopštenju.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter