Izvor: telegraf
20.12.2021 u 15:12
0

NAPADNUTA BELORUSKA AMBASADA! Diplomata teško povređen!

Minsk od vlasti u Velikoj Britaniji zahteva hitnu istragu navodnog napada na ambasadu Belorusije u Londonu.

Ministarstvo spoljnih poslova Belorusije saopštilo je da je jedan diplomata ozbiljno povređen u napadu na ambasadu koji se dogodio u nedelju, 19. decembra.

– Grupa ljudi je prvo oštetila fasadu na zgradi ambasadue, a potom fizički napala beloruske diplomate koji su došli na lice mesta. Jedan od diplomata je ozbiljno povređen i hitno je zbrinut u bolnici. Njemu su polomljeni nos i zubi i imao je potres mozga – navodi se u saopštenju Ministarstva spoljnih poslova Belorusije.

Prema nezvaničnim informacijama, napadači na zgradu ambasade su uhapšeni nakon što su pokušali da pobegnu sa lica mesta. Mediji prenose da su u pitanju beloruski migranti, koji su došli u Veliku Britaniju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter