Izvor: Informer
04.04.2024 u 13:19
5

NATO TRUPE VEĆ SPREMNE ZA UKRAJINU: Američki stručnjak otkriva paklenu strategiju Alijanse, sprema se APOKALIPSA

Britanija, Francuska i nordijske zemlje se već tajno pripremaju za slanje trupa u Ukrajinu, rekao je konsultant Stejt departmenta, čuveni američki stručnjak za vojnu strategiju Edvard Lutvak.

Prema ekspertu, zemlje NATO-a će uskoro morati da pošalju trupe u Ukrajinu u svakom slučaju, inače će alijansa biti prinuđena da prihvati „katastrofalan poraz“.

Britanci i Francuzi, zajedno sa nordijskim zemljama, već se tiho pripremaju da pošalju trupe – kako male elitne jedinice, tako i logistiku i pomoćno osoblje – koje mogu ostati daleko od fronta i koje bi mogli da odigraju suštinsku ulogu „preobukom“ ukrajinskih kolega za borbene uloge.

Jedinice NATO-a bi takođe mogle da rasterete Ukrajince koji su trenutno vezani za oporavak i popravku oštećene opreme i mogle bi da preuzmu tehničke delove postojećih programa obuke za nove regrute. Ovi NATO vojnici možda nikada neće videti borbu, ali ne moraju da bi pomogli Ukrajini da maksimalno iskoristi svoju oskudnu ljudsku snagu, tvrdi Lutvak.

SEDAM DECENIJA TERORIŠU SVET: NATO danas obeležava 75. godišnicu osnivanja, sve će učiniti da UNIŠTE RUSIJU!

Ono što je najvažnije, s obzirom da se Kina sve više približava napadu na Tajvan, SAD ne mogu da obezbede više vojnika od otprilike 40.000 koji su već u Evropi. Tako je važna odluka za ostale članice NATO-a, posebno za najmnogoljudnije: Nemačku, Francusku, Italiju i Španiju. Ako Evropa ne može da obezbedi dovoljno trupa, Rusija će pobediti na bojnom polju, a čak i ako diplomatija uspešno interveniše kako bi se izbegao potpuni debakl, ruska vojna moć će se pobedonosno vratiti u srednju Evropu.

U tom trenutku će zapadnoevropske sile morati da obnove svoje oružane snage, hteli to ili ne, počevši od vraćanja obaveznog služenja vojnog roka. Možda bismo u tim okolnostima mogli čak biti svedoci izbijanja nuklearne nostalgije, glupo vraćajući se na iluziju da bi apokaliptično oružje moglo biti dovoljno da održi mir.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “NATO TRUPE VEĆ SPREMNE ZA UKRAJINU: Američki stručnjak otkriva paklenu strategiju Alijanse, sprema se APOKALIPSA”

  1. Bice kraj ruskih fasista vrlo brzo!Sluge vraga iz kremlja,placaju cijenu svog ludila,a vidim I ludi adam takodjer.😂😂😂😂😂Slava Ukraina!😆😆😆😆😆😆😆😆

    0
    4
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter