Izvor: Tanjug
04.04.2024 u 14:35
0

JEZIVO! DVANAESTOGODIŠNJAK PLANIRAO PUCNJAVU U ŠKOLI: Bio je žrtva maltretiranja, krenuo da se osveti!

Dvanaestogodišnji dečak optužen da je ubio jednog i ranio dvoje učenika u školi u Finskoj planirao je napad unapred, saopštila je danas finska policija.

Policija je navela da je to utvrđeno na osnovu podataka pronađenim u elektronskim uređajima koje je zaplenila od osumnjičenog, prenosi Rojters.

“Preliminarnom istragom pronađeni su dokazi koji ukazuju na to da je čin planiran“, navodi se u saopštenju policije.

Policija je saopštila da ima preliminarno saznanje o tome kako je 12-godišnji osumnjičeni došao do pištolja, koji je pripadao bliskom rođaku, ali istraga je još u toku.

Prethodno su finski mediji javili da je osumnjičeni bio žrtva maltretiranja u školi i da je motiv za napad bio direktno povezan sa nasiljem koje je trpeo u školi.

U pucnjavi u utorak u školi „Vijertola“ u gradu Vanta ubijen je 12-godišnji dečak, dok su dve povređene devojčice prebačene u bolnicu u teškom stanju.

Napadač je uhvaćen u predgrađu Helsinkija, Siltamakiju, i nije se opirao prilikom hapšenja, naveli su ranije iz policije.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter