Izvor: BSC Happy-Kurir
01.03.2024 u 18:42
5

NEMCI SU ZAKLETI RUSKI NEPRIJATELJI: Medvedev poslao OŠTRU poruku

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući diskusiju oficira Bundesvera o napadu na Rusiju, naveo je da su se "Nemci ponovo pretvorili u zaklete ruske neprijatelje".

Zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije Dmitrij Medvedev, komentarišući diskusiju oficira Bundesvera o napadu na Rusiju, naveo je da su se „Nemci ponovo pretvorili u zaklete ruske neprijatelje“.

„Pogledajte koliko pažljivo i detaljno Švabe raspravljaju o napadima na našu teritoriju raketama dugog dometa, biraju ciljeve za gađanje i najefikasnije načine da nanesu maksimalnu štetu našoj otadžbini i našem narodu“, naveo je Medvedev na Telegramu.

S tim u vezi, zamenik predsednika Saveta bezbednosti Rusije je istakao da je lažna retorika Berlina da ne učestvuje u sukobu, upitavši kako da se diplomatski odgovori na takve incidente.

Osim toga, Medvedev je citirao pesmu „Ubij ga!“ Konstantina Simonova, napisanu tokom Velikog otadžbinskog rata, u kojoj se poziva na borbu protiv nemačkih okupatora, ocenivši da se o toj temi ne može bolje reći od pesnika.

„I ponovo je postao aktuelan poziv iz vremena Velikog otadžbinskog rata: smrt nemačko-fašističkim okupatorima“, zaključio je Medvedev.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

5 thoughts on “NEMCI SU ZAKLETI RUSKI NEPRIJATELJI: Medvedev poslao OŠTRU poruku”

  1. Više su puta Nijemci žestoko dobili po dupetu,ali im to očito nije dovoljno, a sad još moraju poslušati i naredbodavca.Poznato je i koje su zemlje Zapada kreirale fašizam,Hitler im se izmakao kontroli.

    10
    0
    Odgovori
  2. Pitao sam se često šta je zadničko rusima i srbima?Sada znam mazohizam.Gorbačov sprečio podelu Nemačke na 6 do 8 delova posle pada Berlinskog zida i oni se sada zahvaljuju.Za zapad je svako popuštanje slabost ali tu prostu lekciju srbi i rusi nikako da nauče.

    0
    0
    Odgovori
  3. Nemci su zla nacija koja je od uvek mrzela pravoslavlje,Rusi su ih dobro isprasili ali nisu naucili lakciju izgleda da ce to morati ponovo da urade ali mnogo bolje.

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter