Izvor: novosti/sputnik
01.03.2024 u 18:08
3

SVE VRVI OD ZAPADNIH ŠPIJUNA U UKRAJINI: Koristi se kao poligon za ispitivanje nove vojne tehnike, nema ko nije tamo

PREDSTAVNICI svih obaveštajnih službi zemalja saveznica Kijeva se nalaze na teritoriji Ukrajine, saopštava list „Monde“ pozivajući se na diplomatske izvore.

Prema pisanju francuskog lista, ovde nije reč o borbenim jedinicama, na terenu su ljudi koji prenose informaciju svojim vladama o tome kako se raspoređuje i koristi naoružanje koje šalju Kijevu.

ŠOLC I MAKRON U ŽESTOKOM SUKOBU: Francuski predsednik se „OBRUŠIO“ na nemačkog kancelara

-Ukrajina se koristi kao poligon za ispitivanje nove vojne tehnike. Ispituju se dronovi. Brojni profesionalci iz svojih struka su tu, kazao je on.

Prethodno je predsednik Francuske Emanuel Makron rekao da će biti formirana „deveta koalicija za duboke napade“ sa ciljem da se Ukrajini isporuče rakete srednjeg i dugog dometa.

Takođe je rekao i da će Francuska učiniti sve da Rusija ne pobedi u ratu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

3 thoughts on “SVE VRVI OD ZAPADNIH ŠPIJUNA U UKRAJINI: Koristi se kao poligon za ispitivanje nove vojne tehnike, nema ko nije tamo”

  1. Hmm makron smjelo a dokle ce zavisi od solca dal ce ga ko Hitler juriti po Sumi ostali mahom iz sila osovine ili njihove sluge, tesko ukrajinskom narodu koji daje svoju mladist za tudje interese

    0
    0
    Odgovori

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter