Izvor: kurir.rs
03.11.2023 u 16:17
0

NETANJAHU SAMOUVERENO: Neće biti primirja sa Hamasom dok ne oslobodi sve taoce

Premijer Izraela Benjamin Netanjahu upozorio  Hezbolah da ne testira Izrael i upozorio da bi „skupo platio“ ako to uradi. Izraelski premijer je rekao: „Poručujem našim neprijateljima na severu da nas ne testiraju, skupo ćete platiti“.

On je takođe rekao da neće biti primirja sa Hamasom sve dok militanti ne oslobode više od 240 izraelskih talaca i obećao da će nastaviti dalje akcije u Gazi.

SVI DETALJI IZ UGLA MEĐUNARODNOG PRAVA: Kada zločini postaju genocid i koje je tačno značenje tog pojma

Dok iz Izraela stižu pretnje Hezbolahu, sa nepoznate lokacije Hasan Abdel Karim Nasralah – vođa pomenute grupe putem sateleitskog snimka u prenosu uživo navodi da je izrael slab kao i da je ova operacija izazvala bezbednosni, vojni, politički i psihološki zemljotres u Izraelu.

„Čitav mesec Izrael nije uspeo da ostvari nijedno vojno dostignuće. Izraelska vojska izbegava veliku kopnenu operaciju u Gazi jer je slaba i nemoćna. Amerika je u potpunosti odgovorna za tekući rat u Gazi, a Izrael je samo izvršno oruđe. Amerika, Veliki Satana, je odgovorna za sve masakre i sadašnje i prethodne vekove.

Američke baze u Iraku i Siriji su pod napadima otpora i ovo je mudra i hrabra odluka. Ono što se dešava u Gazi ne liči na ostatak ratova.

Ovo je odlučujuća i istorijska bitka i to obavezuje sve na odgovornost. Prvi cilj bi trebalo da bude zaustavljanje agresije na Gazu“, rekao je vođa Hezbolaha.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter