Izvor: 24sedam
08.03.2024 u 12:42
0

NEVIĐENA DRAMA! PUTNICI ĆE OVAJ DAN SLAVITI KAO DRUGI ROĐENDAN: Samo 15 minuta posle poletanja motor aviona se ZAPALIO (VIDEO)

Na letu Junajted erlajnsa za Fort Majers u Floridi, samo 15 minuta nakon poletanja iz Hjustona, motor se zapalio, zbog čega je avion morao prinudno da sleti.

U video-snimcima koji su se pojavili na društvenim mrežama vide se narandžasti bljeskovi koji su dolazili iz zadnjeg dela motora, osvetljavajući noćno nebo dok je glas preko razglasa obaveštavao putnike o situaciji.

– Dame i gospodo, shvatamo da se nešto dogodilo napolju – čulo se sa razglasa.

Nakon tog obaveštenja avion je prinudno sleteo na aerodrom Džordž Buš oko 19 časova istog dana.

Nema izveštaja o povređenima, a Junajted erlajns je saopštio da je „avion bezbedno sleteo i da su se putnici normalno iskrcali“, kao i da su drugim avionom prevezeni do odredišta.

Dorijan D. Serda, jedan od putnika, opisao je da se incident dogodio oko 15 minuta nakon poletanja, a avion je sleteo pre 19 časova istog dana.

Iako uzrok problema sa motorom još nije poznat, Federalna vazduhoplovna uprava (FAA) je preuzela istragu. Avion koji je učestvovao u incidentu bio je Boing 737-900, model sličan dizajnu novijih aviona Maks, koji su bili privremeno prizemljeni nakon incidenata koji su se desili prethodnih meseci.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter