Izvor: HAPPY BSC
08.03.2024 u 11:59
2

BAJDEN ŠOKIRAO SVET: Vakcine protiv kovida će se koristiti za borbu protiv raka! (VIDEO)

Američki predsednik Džo Bajden održao je u Kongresu govor o stanju nacije - poslednji u aktuelnom mandatu. U obraćanju se osvrnuo na teme koje se tiču američke unutrašnje i spoljne politike, kritikovao je prethodnika Donalda Trampa ne pominjući mu ime, i poručio da ne brine zbog svojih godina.

Bajden je između ostalog govorio i o socijalnoj i zdravstvenoj politici, a onda je rekao nešto što je šokiralo svet.

-Pandemija više ne kontroliše naše živote. Vakcine koje su nas spasile od kovida sada se koriste za borbu protiv raka. Pretvaranje nazadovanja u napredak – to je ono što Amerika radi, rekao je Bajden.

U svom pokušaju da se bori protiv raka, Bajdenova administracija je objavila planove da angažuje mRNA tehnologiju koju su proslavile vakcine protiv COVID-19 . Ideja je da se stvori platforma na osnovu mRNA tehnologije koja bi mogla da okrene imuni sistem protiv raka i drugih bolesti.

Bajden je, u govoru koji je trajao 68 minuta, podsetio na obraćanje bivšeg predsednika Frenklina Ruzvelta Kongresu iz januara 1941., tokom nemačkog osvajačkog rata širom Evrope.

– Sloboda i demokratija napadnuti su kod kuće i u inostranstvu, poručio je američki predsednik Džozef Bajden u govoru o stanju nacije, održanom u Kongresu.Nalazimo se u do sada nezapamćenom trenutku istorije Sjedinjenih država sa kojim je potrebno da se suočimo, rekao je Bajden.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

2 thoughts on “BAJDEN ŠOKIRAO SVET: Vakcine protiv kovida će se koristiti za borbu protiv raka! (VIDEO)”

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter