Izvor: TANJUG
25.05.2022 u 07:18
0

NEZAPAMĆENA RACIJA U RIO DE ŽANEIRU: Tokom policijske operacije u faveli najmanje 21 osoba poginula!

Najmanje 21 osoba je poginula kada je policija u Rio de Žaneiru izvršila raciju u faveli Vila Kruzeiro tokom koje je došlo do žestokih sukoba, saopštili su zvanični izvori.

Operacija u kojoj su učestvovali i helikopteri, imala je za cilj lociranje i hapšenje kriminalnih bosova, od kojih su neki iz drugih država, navodi se u policijksom saopštenju, prenosi AP.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pogledajte kako su Amerikanci prokomentarisali zajedničku patrolu ruskih i kinseskih borbenih aviona!

Dodaje se da je na pripadnike policije otvorena vatra, nakon čega je jedan žitelj favele upucan i ubijen na licu mesta, a lokalni mediji su preneli da je to bila 41-godišnja žena koju je pogodio zalutali metak.

Takođe se navodi da je nakon pucnjave pronađeno 11 ranjenih koji su prebačeni u obližnju državnu bolnicu.

Kako je dan odmicao, u istu bolnicu je dovezeno još žrtava obračuna vatrenim oružjem, od kojih su neke već bile mrtve, navodi Asošiejted pres.

U službi hitne pomoći potvrđen je 21 smrtni slučaj i sedmoro ranjenih, saopšteno je iz državnog sekretarijata za zdravstvo.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter