Izvor: Sputnjik
01.03.2021 u 10:54
0

NEZAPAMĆENI HAOS! Demonstranti upali u zgradu Vlade!

Gomila protivnika jermenskog premijera Nikola Pašinjana upala je u zgradu vlade u centru Jerevana, gde se nalazi nekoliko ministarstava.

TOP VESTI 

VESIĆ NA HAPPY TV: Bio sam u pravu, nove restrikcije neće dati rezultate

SRBIJA PRVA U REGIONU, DRUGA U EVROPI! Pogledajte koji smo u svetu po broju vakcinacija

NOVAČE, KRALJU! Đoković je ponovo ušao u istoriju, a sledeće nedelje definitivno RUŠI ŠVAJCARCA!

VUČIĆ O PRIVOĐENJU KOKEZE: Ključno pitanje – Da li je učestvovao u planiranju moje likvidacije? Ne mogu da verujem da neće na poligraf!

BUDITE SPREMNI ZA VIKEND: Evo kakvo nas vreme očekuje ove nedelje

Opozicija je održala skup u holu u prizemlju i pozvala zvaničnike ministarstva da ne učestvuju na mitingu koji premijer organizuje u ponedeljak. Akcija je trajala nekoliko minuta. Nakon uzvikivanja da traže premijerovu ostavku, demonstranti su napustili zgradu.

„Završavamo našu akciju. Cilj nam je bio da pokažemo da možemo da uđemo u bilo koje ministarstvo“, rekao je jedan od učesnika akcije.

Nova politička kriza rasplamsala se u Jerevanu posle Pašinjanovih neopreznih reči o ruskim sistemima „Iskander“. Zamenik načelnika Generalštaba Oružanih snaga Jermenije ismejao je premijera, zbog čega je smenjen, a ubrzo nakon njega i načelniku Generalštaba ponuđeno je da podnese ostavku.

U četvrtak ujutro, Oružane snage Jermenije izdale su saopštenje u kojem traže ostavku samog Pašinjana. Premijer je ovo ocenio kao pokušaj prevrata i pozvao svoje pristalice da izađu na ulice. U međuvremenu, opozicija je podigla barikade i šatore u blizini parlamenta. Oni nisu raspoloženi za pregovore sa vlastima i traže ostavku premijera.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter