Izvor: HappyBSC/Tanjug
23.06.2022 u 20:02
0

„NISMO IMALI VREMENA NI DA SE UPLAŠIMO“: Srbi se susreli sa BELOM AJKULOM „oči u oči“ u vodama Južne Afrike!

Ivana Orlović i Janjez Kranjc jedni su od retkih koji su se susreli „oči u oči“ sa velikom belom ajkulom i doživeli da o tome ispričaju drugima.

Nedavno su ronili u vodama Južne Afrike sa kitovima, fokama i 400 delfina, ali ono što nisu očekivali bio je susret s jednom od najopasnijih morskih životinja.

TAKO ČUDESNA I MISTERIOZNA: Deset zanimljivosti o Srbiji!

– Sam sam 20 godina sanjala da se to dogodi i uspela sam 2000. godine da odem da ronim s velikim belim, ali iz kaveza. Međutim, ovog puta, 20 godina kasnije smo imali priliku da nam priđe bukvalno na metar i osećaj je neverovatan – ispričala je Ivana.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Navodi da se sve dogodilo veoma brzo.

– Nismo imali vremena da se uplašimo, jer nije planiran bio taj susret, ali to je jednostavno njihovo okruženje, one tu žive. Ona je došla, prišla, pogledala nas i prošla dalje – objasnio je Janez.

Ivana navodi da treba izbegavati bilo kakav pokret ka ajkuli.

– Ono što smo uspeli da uradimo jeste da slikamo i snimamo. Bili smo presrećni dok je ostatak ekipe pokazivao da su umrli od straha. Ipak je to bila velika bela ajkula, ona je kraljica mora, mislim da ju je privukao veliki broj aparata – navodi Ivana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter