Izvor: happy bsc
09.01.2024 u 11:49
0

NISMO ISPOŠTOVALI DOGOVOR: Slagali smo ruse i prošilrili NATO, suludo je da uopšte postoji

Sin bivšeg državnog tužioca Roberta F. Kenedija i nećak predsednika Džona F. Kenedija, 69-godišnji advokat pokrenuo je svoju kandidaturu u prepunoj plesnoj sali u Boston Park Plaza, održavši skoro dvosatni govor koji je prikazao raspadanje i podeljena zemlja kojoj je potreban ujedinilac iz jedne od najistaknutijih političkih porodica u zemlji. Robert F. Kenedi, mlađi (rođen 17. januara 1954, Vašington, D.C., SAD) američki advokat za životnu sredinu, član istaknute političke porodice Kenedi, i aktivista koji je postao vodeća figura među skepticima u vezi sa vakcinom. U aprilu 2023. pokrenuo je kampanju tražeći nominaciju Demokratske stranke za predsedničke izbore u Sjedinjenim Državama 2024, ali je u oktobru umesto toga najavio da će se kandidovati kao nezavisni kandidat.

U svojim izjavama žestosko se protivi i ratu u Ukrajini i navodi da su SAD i Nato isprovocirali Rusiju, da napadne Ukrajinu, prevsahodno šireći alijansku uprkos dogovorima i obećanjima, te da je možda bilo potrebno slušati Putina, poslednih godina.

 

“ Trebali smo možda slušati Putina,tokom godina. Izdali smo obećanje dogovor koji smo potpusali sa Gorbačovom, da se NATO neće širiti na istok ni jedan inč, a onda smo ušli tamo i slagali. Ušli smo u trianest novih zemalja i postavili raketne sisteme sa nnuklearnim bojevim kapacitetima. Vršili smo vojne vežbe sa Ukrajinom kao i sa drugima“ Naglasio je Kenedi i zapitao se koja je druga uloga NATO alijanse sema da se protivi Rusiji.

“ Ako Od početkka nastupamo nasilno prema Rusiji njihova rekacija će takođe biti nasilna, ako se polako krećemo ove države koje nikada nebi bile deo NATA iznenada postaju deo NATOa.

Kenedi  insistira na tome da je Amerika ta koja ne posštuje dogovore, on navodi i da se nije ispštovao Minski sporazume kao ni ostali sporazumi i da Amerika mora da se vrati poštovanju dogovora i da prestane da krši međunarodno potpisane sporazume

Ako pogledate sporazume iz Minska, on postavlja temelje za konačno rešenje. Region Donbas, koji je 80% etnički Rusi — i Rusi koje je ukrajinska vlada sistematski ubijao — postao bi autonoman u Ukrajini i bio bi zaštićen.

@yellowbelows #ukrajina #ukrajin #putin #politika #nato #kenedi #sputnik #srbija #crnagora #bosna #hrvatska #vijesti #vesti ♬ original sound – YellowBellows

Moramo da uklonimo naše raketne sisteme Aegis, u kojima se nalaze rakete Tomahavk — nuklearne rakete — sa 70 milja od ruske granice. Kada su Rusi postavili nuklearne projektile na Kubu, 1.500 milja od Vašingtona, bili smo spremni da ih napadnemo, a napali bismo ih da ih nisu uklonili. Način na koji su na kraju uklonjeni je: moj ujak i otac su sklopili dogovor sa ambasadorom Brenanom i Hruščovom, sa kojima su imali bliske odnose i u tom trenutku su mogli direktno da razgovaraju. Dogovor je bio: „uklonićemo naše rakete Jupiter iz Turske, na vašoj granici, jer znamo da je to za vas nepodnošljivo.

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter